23 September 2010

sinopsis kisah itu...!!

sekian lama tak menaip...walhal banyak kisah ingin dicoretkan...
tentang bulan puasa tempohari misalnya....
takpon cuti hari raya yang indah dan menyeronokkan....
kisah-kisah dengan binatang peliharaan ku pon ade...

tu belom part meruntun jiwa lagi...
cerita felo dan suami bergadoh....ok...satu kolej tahu!
kisah sehari membuat pasport....penat!
amanah saham malaysia....dan kisah duet raya pon ade...
dan mcm2 lagi la...

dah dekat 2 bulan mungkin tak menaip...
huh...niat tu ade...tapi tiada kekuatan dan kesungguhan di hati utk menaip....
biasalah..mcm cinta jugak, takleh nak paksa der!! heh...

tapi jgn bimbang...daku masih daku yg dulu...
masey cantik spt dulu... (ok...ok...menda btol kne gtau...)
tp maaf kpd peminat2 yg mana daku tak reply kad raya, msg raya, komen fb dan sebagainya yg berunsurkan prinsip 'nak ngorat haku'...haissshhhh...
sbg seorang chikaro kepada seorang lelaki... daku merasa bersalah utk reply sume nih...
(khas kpd lelaki2 yg tlh berbuat demikian...hehe..)

yg tak berunsurkan hal tersebut dan mmg ikhlas wish haku pon haku tak sempat nk reply...
sorry beb...seyessssssss bz sbg bibik kat humah tuh...
bz der... haku dah la rajin kat humah tuh...
nak sembang, dtg umah la....
ape brg FB, sms bagai...hehe...
tp trime kasih...hingat gak korg kat haku....terharu~

dikesempatan ini...nak mintak maaf dari atas kening sampai bwh selipar jepun nih yee...
selamat hari raya...raya sebulan so masey blm terlambat...lalala...

dah balik U....jiwa masey bersama jiji n jojo kat umah...
sape kate umo 23 dah takleh homesick??
baru haku tau keburukan bilik single ni... manjang nangeshhh...
sunyilah katekan...!!
kalu dok double dgn wawa dlu...takde mknenye nk nangesh...
dia pon tak pnh tgk airmata ku yg mahal ni...~
(kat umah len cite ye....ahahahahaaaaa)

ok..ade presentation ptg ini...bce skrip jap..tata~~

p/s : rindu...pada masa itu...kita bergelak tawa menyanyikan lagu bersama..!! waaaaaa~



3 comments:

MaflizaMahadi said...

ala... gedik la ko mock... pasan plk 2,,,, huhuhuhuhuh.... da bsar2 pon homesick...

Nona Nadzirah Anak PakDin said...

ala mel. smua da bejangkit homesick mel tu. huaaaaa~

~mellankolia~ said...

maf : makin manja lah rasenye skrg...seb bek mak bpk ku buleh paham tau... ni mase balik kg ni aku siap ckp dgn mak ku...'nak tdo dgn mak tau mlm nih, soh abah tdo dgn amil'.. bpk aku pon ok aje...terharu..pelok mak kuat2..!! anak mak demam la katakan~

nadz : takleh thn lah perasaan homesick ituuu...seyes pny nih... ahaha... ade chance, kompom balik kg!!