17 April 2010

PyjaMas PaRty and BBQ..!!

Title je dah tunjukkan kenakkannya...ahaha.. >.<

Partey Baju Tidur?? hurm..PON nmpk sedap kan..?? huahuahua..
Opsss...ok abaikan..hehe... dgr Pyjamas Party je dah tau tema pakaian.. tp bg kitorg ianya bukanlah WILD PARTY ok.. name je taknak kalah... dan bukan gak masenye untuk tayang BODY atau baju tdo baru..hehe.. Hanya datang dgn kesempoian pakaian tido masing2.. MUDAH!!

Yg kami tau..ni lah mlm di mana hati-hati kami dpt duduk rapat2.. KONGSI cerita dan kisah.. CINTA dan KECEWA.. kenal masing2 dgn lebih dekat.. HOW NICE kan bile we really mean this nite.. Bersengkang mata men UNO yg sgt lama utk ditamatkan... 2 jam kot..haha.. UNO je kot..tp cukup membahagiakan~

Kami sume mcm nak ianya DITERUSKAN setiap sem.. mcm sem lepas.. agak lebih GEMPAK MERIAH dan lah.. belon la..kotak beracun la.. true and DARE la.. mmg puas hati.. Kali ni walau ade program yg tak dibuat..but still have fun perrr... UPDATE cite masing2.. aish.. malu la tu masing-masing.. ahaha.. BESH.. mmg SUKE!! Ollaaaa~

Mlm seterusnya, kami disajikan dengan BBQ yg sgt enak.seyes! Walau tak sampai 3jam pon peram, kesedapannye jelas terasa! GOOD job dude~~ Dak2 laki yg beriya sgt nk raikan kitorg 'sempena bg dorg nota utk final ritu' katanya.. Aishh..padahal NADZ je yg byk watkan kitorg nota..ktrg wat skali je kot..ahaha..malu kami si gadis2 ayu ini.. (yelah mel!)

Mula-mula igtkan tak jd sbb dr ptg kot ujan turun tak henti..tp ALHAMDULILLAH sume berjalan lancar..boboy2 mmg pandai wat ayam berbeku..TERBAEK lah!! two thumbs up~ most of EX-PLANNER UTMKL join lah! dlm 21 org je but still have fun.. LIKE it..

Walau hari Khamis merupakan LAST paper kitorg...(3 SBW je lah).. tapi masa yg kami abiskan b4 balik cuti ni sgt2 digunakan dengan sebaik mungkin..dengan kemas barangnye..kne masuk stor ari jumaat b4 kol 4ptg..pgnye ade taklimat Latihan Industri...mlm smlmnye parteh pyjamas plak..tak cukup tdo..penat..sakit badan..RUSHING..BBQ plak..perghhh..sebok2.. sume kitorg satelkan dalam mase tak sampai 48jam ok..sbb hari ini, SABTU, masing2 sudah mau PULANG..!!

Aish..sedey gak nak tglkan bilik 414 nih..bilik perkongsian daku dan WAWA.. hehe.. mlm td mlm terakhir la tdo sama2 satu bilik..sedey gak..tp mls la nak gtau die..wakakaka.. Terasa seperti SEPARUH jiwaku pergi.. adey, tah pape tah.. poyo je.. tp mmg terasa gak lah sedey..

To wawa, sorry selama kite sebilik ni byk wat salah and sakitkan hati ko..tau pasni dah KOMPEM tak sebilik.. tu yg lagi sedey tu.. pasni most of us dok bilik SINGLE.. dah takde nak kongsi cite dgn GIAT lah!! waaa...~

BUT, 2 hari ini sgt byk daku mengumpul KENANGAN yang akan aku RINDUKAN satu hari nnt.. (ceh..padahal hari ni je aku dah cukup rindu kenangan semalam)... sedeynyeeeeee~~

Ok lah..nak siap2 balik SELANGOR dah nih..abg ajim and abg amil amek..haishhh beknye hati dorg..makaseyyyy bro~ and BUSUKNYE hati org yg dengki bile tau dorg amek aku.. APAHAL tah.. huhuhu.. (abaikan2..saya budak baik..so let it be..)

Hehehe..to kwn2 sume..jom balik bercuti dan berpraktikal dengan GIRANG lagi..jupe sem depan..i'll be missing u'll..of coz!!~

...Hari ini dan semalam masih ada masa utk kite BERMAIN bersama, akan aku HARGAINYA..





7 comments:

Nona Nadzirah Anak PakDin said...

rindunye nak tengok gelak mel tu.. ;/
xpela, even bilik single. kte still ley gather tiap2 ari kt bilik mel la, blik sape lg kn. port lepak terbaek punye.. ;)

~mellankolia~ said...

huhuhu..tadahal lah..nak lepak di setiap bilik scr bergilir2 pon tadahal..ikot la keselesaan sume lah..asal masih boleh berkumpul kan..rindu kamooo juge..

seed roze said...

nk jugak!!!!

~misz syafa~ said...

mak cik...
kalau rindu i sem dpan,
wat appoiment dlu yerk..
i tkut bz..
hahahahahahaha

~mellankolia~ said...

seed : takde hal la nk join..hahaha..marilah ke UTM Skudai..ahaha..takpon kite lepak kat tempat lain ek..sementara ko masih bujang~

syafa : amboih..bz nye dok sorg2 dlm bilik single..huhu..takde g rumet yg ko nk buli maaaaa..~

sharifah athirah izyan said...

mel..
ku tag ko lam cntest snyumn plng mnwan tau..
tgk aah blog ku utk contest 2 oteh..
join gak tau..
=]

~mellankolia~ said...

scha : ssh nk join..byk step plak..