21 April 2011

antara marah dan rindu..



haish... hari utk marah2.. kesel! (penat in jawanese)
sakit jiwa and otak je marah2 nih..
'gadis yg garang...' itu ape yg org slalu ckp ttg aku...
sambil senyum aku memandang mereka...
sbb tak pasti itu pujian ke kejian~

tak kesah... yg aku tau, aku tak kaco org...
tapi aku ssh lepaskan org yg wat pasal dgn aku..
(owh ini amaran keras..haha)
aku bkn mafia, samseng atau ah long~
tak perlu risau atau gusar...
aku masih perempuan jelita itu...
namun ada hati kental dan berani!!

p/s : jgn bermain dgn api~






bile tgk gmbr kucen busuk ku ni...tak jadi mau marah...
rindulah JOJO!!



jojo bersama abah ku tersayang..

kalo jojo diberi peluang bersuara spt manusia, mst dia tny aku 'jeles tak?'
mmg aku KAKI a.k.a sepak kan je dia...
mmg la jelesssss... !!
sampai tertido-tido bapak aku layan ko jojo...
benci!! (jeles sbnrnye)

sampai umo 9 tahun asenye aku masih dok atas riba abah..now da tak bleh, sbb aku dah lg beso dr abah...hahaha... asenye lagi berat dr abah kot~ aigoooo...



aku zoom lagi... korang tgk muka si busuk ni btol2...







bahagia kan dia???

siap pelok erat tgn abah! blah la ko jojo~




2 comments:

Hunny said...

Ahahahahaha... Tak ley blah!

nona nadnordin said...

sampai tertidur abah mel ye.. jojo memang buat muka poyo je die nak kasi jeles.